Wisman ElectoTechniek

Nieuws

Snel geleverd !! stalen kabelrupsen

Wisman Electrotechniek kreeg de opdracht voor het leveren van 12 stuks speciale stalen kabelrupsen in een zogenaamde 3 bands uitvoering. Bovendien waren de kabelrupsen uitgevoerd met een speciaal volgens klant specificatie ontworpen gatensteg. De extra uitdaging was daarbij de levertijd. Binnen 1 week werden de eerste 6 kabelrupsen van deze opdracht al uitgeleverd.

De snelle levertijd is mogelijk vanwege de grote voorraad materialen waarover Wisman Electrotechniek in haar eigen magazijn beschikt. Hierdoor is men niet afhankelijk van leveranciers en derden. De steggen zijn op klantspecificatie gefraisd en geboord.

De stalen kabelrupsen hadden de voorkeur boven kunststof kabelrupsen vanwege de omstandigheden waarin de kabelrupsen worden ingezet. Grote schommelingen van temperatuur in combinatie met zuren/zoutwater hebben voorheen met kunststof kabelrupsen tot vele storingen geleidt.

Vanuit het magazijn zijn de kabelrupsen met eigen transport naar eindbestemming gebracht waardoor de levertijd geheel in eigen hand was.

« Terug