Wisman ElectoTechniek

Nieuws

Succesvolle Roadshow met Kabelschlepp

In mei heeft Wisman een hele week door Nederland rondgetoert met een speciaal ingerichte vrachtwagen met kabelrups noviteiten van ons merk Kabelschlepp. Vele klanten en relaties maakten van deze gelegenheid gebruik en mochten wij tijdens onze Roadshow bezoeken. Dit ondervond men als dé ideale manier om zoveel mogelijk medwerkers uit het bedrijf kennis te laten maken met de laatste ontwikkelingen.

De flink uitgeruste demobus bracht voor vele klanten en relaties nieuwe en soms hele kostenbesparende inzichten met betrekking tot de kabelbescherming en geleiding. Niet voor niets, als uitvinder van de kabelrups beschikt Kabelschlepp over meer dan 60 jarige expertise. 

Onze volgende Raodshow staat alweer gepland. wanneer u interesse heeft kunt u dit via onderstaande link kenbaar maken.

Met de 'Roadshow' komt Wisman naar u toe. In een volledig ingerichte demo vrachtwagen laten we u kennis maken met de allernieuwste innovaties op het geboed van kabelrupsen en hoogflexibele kabels speciaal voor kabelrupsen. Maak kennis met onze Roadshow, wij komen graag vrijblijvend bij u langs.  

Verschillende innovaties, welke u mag verwachten van de oorspronkelijke uitvinden van de kabelrupsen, zijn in deze Roadshow opgesteld maar uiteraard ook de vertrouwde en beproefde generatie kabelrupsen kan u nog eens beoordelen.

Wanneer u ook interesse heeft in deze Roadshow bij u voor de deur reageer dan via:   Contact 

 

« Terug