DES PDM 24 clean

Kabeldoorvoer voor Food&Pharma-toepassingen

DES PDM 24 CLEAN doorvoerplaten zijn ontworpen speciaal toepassingen voornamelijk in de voedsel- en farmaceutische industrie. De afgeronde vorm zonder randen voorkomt de ophoping van vuil vergemakkelijkt het reinigen.

Uiteraard zijn de doorvoerplaten contrasterend blauw van kleur, speciaal voor de voedselindustrie en voldoet deze aan alle gevraagde normen en eisen welke in deze sector worden gevraagd.

De doorvoerplaten worden bevestigd door middel van verdekte schroefdraadinzetten die zorgen voor een perfecte stabiliteit, zelfs na ontelbare wasbeurten. Een laserafdruk van de positie van de kabels en de relatieve diameter vergemakkelijkt het positioneren en doordrukken van de kabels.

Na het licht boren van het eerste frontmembraan wordt de kabel in de gewenste maat doorgevoerd, waarbij het tweede membraan zorgt voor een zeer hoge mechanische afdichting tegen vuil en vloeistoffen.

Meer weten? neem contact met ons op.