Kabelrups voor extremen

De TKHD is al langer een succevol inzetbare kabelrups bij extreme toepassingen. De TKHD90 onderscheidt zich door de robuste opbouw. De zijbanden zijn sterk gedimensioneerd. Doordat de wangen (1)  door schroefverbinden aan elkaar worden verbonden is later in geval van calamiteit het uiters eenvoudig om een onderdeel snel en efficient uit te wisselen. De kabelrups kan op elke gewenst breedte worden geleverd doordat er gebruik wordt gemaakt van speciaal aluminium steggen (dwarsverbinders (2))

Door gebruikt te maken van geintegreerde rollen (3) is de kabelrups zeer geschikt voor extreem lange rijwegen of zware belastingen.

Door gebruikt te maken van geintedreerde rollen kan de kabelrups in elke bestaand geleidekanaal worden toegepast, zeker omdat de buitenbreedte van de TKHD90 eenvoudig is aan te passen aan de binnenmaten van het kanaal.