De nieuwe UA 1775 kabelrups

Kleinste buigradius voor een kabelrups van deze afmeting, aansluitstukken van hoogwaardig verstevigd kunststof, bewaakte glijschoenen beschikbaar voor ALLE varianten. Dit zijn zomaar een aantal kenmerken van de nieuwe AniflexAdvance 1775 kabelrups geproduceerd door Tsubaki-Kabelschlepp.

De UA1775 is een uitbreiding van de bewezen en populaire  UniflexAdvanced serie met het bekende snelsluitsysteem. Het maakt een snelle, eenvoudige en tijdbesparende kabellegging mogelijk. Slechts twee bewegingen en een schroevendraaier Рdat is alles wat u nodig heeft. Bijzonder handig: Ook in geopende toestand blijft de dwarsbalk aan de kettingschakel vastzitten. En als het nodig is, kan hij gemakkelijk worden verwijderd.

Naast de royale binnen afmetingen voor het doorvoeren van dikkere of grote aantallen kabels en leidingen overtuigt de UA1775 door zijn bijzonder rustige loop en lange levensduur. Het vervormingsarme ontwerp zorgt voor een stabiele kettingopbouw en dus voor minder slijtage.

Een grote bonus voor het milieu: de UA1775 wordt geproduceerd met tot 35% aan regranulaat!

De UA1755 kan per meter uit voorraad worden besteld of als kant-en-klaar systeem. Desgewenst verzorgd ons eigen serviceteam de installatie van de kabelrups op locatie uit. Voor lange rijwegen leveren wij het bijpassende geleidingskanaal. Deze is naar keuze van aluminium (TKAL) of staal/roestvrij staal (TKSG).

Enkele kenmerken:

Pitch = 77,5 mm

Binnenhoogte is 56 mm

Binnenbreedte, varierend van 100 -250 mm

Krommingsradii  90 t/m 340 mm

Meer weten: mail of bel ons