Kabeldoorvoersysteem stapelen

Het gepatenteerde MX systeem is doordacht en is slim ontworpen. In een handomdraai wordt de capaciteit voor de toe te passen tules in een standaard frame (standaard capaciteit is 10 kleine tules of kleine en grote tules gecombineerd) verdubbeld of zelfs verveelvoudigd. Met de MX serie kunnen tot wel 50 kleine tules snel en eenvoudig in een frame worden toegepast. Door het unieke en eenvoudige ontwerp is deze bovendien erg prijsgunstig. Wanneer er nu nog verschillende frames met verschillende capaciteiten worden toegepast kan met het DES-24MX worden volstaan met één basisiframe en de MX uitbereiding naar het gewenst aantal tules. Dit geeft ook een besparing in uw voorraad.

Meer weten of zien hoe dit werkt?  Bel of mail ons.

 DetasUltra vindt je ook op onze website voor kabeldoorvoersystemen; www.cabtra.com