Wisman Techniek

Kabeldoorvoersystemen

Kabel doorvoer- of kabel invoer-systemen

De DETASULTRA-framemodules zijn de ideale oplossing voor kabelbeheer, waarmee draadkabels, onderling verbonden kabels, aangesloten kabels en losse kabels kunnen worden doorgevoerd in elektrische panelen, elektrische apparatuur en machines.

Het gepatenteerde systeem maakt de plaatsing van klemblokjes mogelijk door ze in het frame te schuiven. Op die manier kunt u met één frame een kabeldoorvoer samenstellen die past bij uw specifieke reeks verschillende kabels.

Naast DetasUltra voeren we ons eigen merk Cabtra welke passend is met Icotek.

Dit is slechts een greep uit het uitgebreide assortiment. Neem contact met ons op voor meer informatie over kabeldoorvoer en EMC oplossingen.

Webshop

Een nagenoeg compleet overzicht van het volledige DetasUltra assortiment vindt u tevens in onze webshop www.cabtra.com, speciaal gericht op kabeldoorvoer systemen.

Sinds 2010 leveren wij tevens tevens Icotek doorvoersystemen. Een beperkt assortiment deelbare frames en klemblokjes “system icotek” is eveneens in onze webshop te vinden.

Via hier komt u direct bij “systeem Icotek”

 

Slim en efficiënt,

Wanneer de kabels in het elektrische systeem moeten worden ingevoerd, bieden wij een uitgebreid assortiment. Als meest uitgebreide, en daarnaast slimme en efficiënte systeem is DetasUltra aan te bevelen. Het programma omvat de gepatenteerde frame-oplossing, waarbij u de afzonderlijke modules kunt vervangen om ze aan uw kabels aan te passen.

Kabelmanagement van DETASULTRA voldoet aan een aantal eisen en is ATEX-gecertificeerd en UL-goedgekeurd, evenals FDA-compliant en UL94-V0-gecertificeerd.