WISMAN

Op zoek naar Kabelschlepp Kabelrupsen?

Ontvang binnen 3 uur een aanbieding van een Kabelschlepp kabelrups, het orginele merk en de uitvinder van de kabelrups, bij Wisman Techniek. Ontdek vandaag nog de beste oplossing voor uw kabelrups.

✓  Binnen 3 uur een aanbieding op maat

✓  Meer dan 46 jaar ervaring

✓  Exclusief Dealer van Kabelschlepp

✓  Levering uit voorraad

Ontvang binnen 3 uur een aanbieding

Kabelschlepp

Duurzaam & Kwaliteit

Kabelschlepp is een toonaangevend Duits bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling en fabricage van kabel- en slangdragende systemen, ook wel bekend als kabelrupsen of energiekettingen.

Kunstof Kabelrupsen

✓ 18 Types Kunststof Kabelrupsen

✓ Duurzaam & Hoge Kwaliteit

✓ In alle soorten en maten

✓ Leverbaar vanuit voorraad

Stalen Kabelrupsen

✓ 18 Types Kunststof Kabelrupsen

✓ Duurzaam & Hoge Kwaliteit

✓ In alle soorten en maten

✓ Leverbaar vanuit voorraad

Tube Kabelrupsen

✓ 18 Types Kunststof Kabelrupsen

✓ Duurzaam & Hoge Kwaliteit

✓ In alle soorten en maten

✓ Leverbaar vanuit voorraad

Wilt u direct één van onze specialisten spreken? bel naar +088 002 3500

Kabelschlepp Kabelrupsen

Bekijk alle modellen en types

Series Materiaal type
Mono Series Kunststof 3 Type(s)
QuickTrax Series Kunststof 2 Type(s)
UNIFLEX Advanced Kunststof 7 Type(s)
TKP35 Series Kunststof 1 Type(s)
TKK Series Kunststof 1 Type(s)
PROTUM® Series Kunststof 2 Type(s)
EasyTrax Series Kunststof 4 Type(s)
K Series Kunststof 2 Type(s)
M Series Kunststof 6 Type(s)
TKHD Series Kunststof 4 Type(s)
Quantum Series Kunststof 4 Type(s)
TKR Series Kunststof 5 Type(s)
TKA Series Kunststof 4 Type(s)
XL Serie Hybride 1 Type(s)
LS/LSX Series Staal 1 Type(s)
S/SX Series Staal 10 Type(s)
Robotrax Kunststof (3D) 6 Type(s)
Cleanveyor Cleanroom 1 Type(s)
Flatveyor ZIP Cleanroom 1 Type(s)

Leveringen

Levering uit voorraad vanuit ons magazijn in Ruurlo.

Advies & Flexibel

Korte lijnen en direct contact met de betrokken mensen

Ervaring

Al meer dan 45 jaar zijn wij Dé Specialisten

Snel en Pro-Actief

Vragen? Krijg altijd op dezelfde dag nog antwoord

Veelgestelde vragen

Is Wisman Techniek exclusief dealer van Kabelschlepp?

Wisman Techniek heeft een exclusieve dealerovereenkomst met Kabelschlepp, waardoor ze de enige geautoriseerde dealer zijn voor Kabelschlepp-producten in hun regio. Deze exclusieve samenwerking stelt Wisman Techniek in staat om hoogwaardige Kabelschlepp-oplossingen aan te bieden aan hun klanten met een uitgebreide expertise en ondersteuning.

Wat is de levertijd van Kabelschlepp Kabelrupsen?

Wisman Techniek biedt gangbare Kabelschlepp kabelrupsen die direct uit voorraad leverbaar zijn en doorgaans binnen 1 werkdag geleverd kunnen worden. Op maat gemaakte kabelrupsen kunnen echter een levertijd hebben van maximaal 2 weken.

Welk kabelrups type voor mijn omgeving?

Bij het kiezen van een type kabelrups voor uw specifieke omgeving zijn er enkele belangrijke factoren waarmee u rekening moet houden. Hier zijn enkele stappen die u kunt volgen:

  1. Analyseer de omgeving: Bekijk de omgevingsfactoren zoals temperatuur, vochtigheid, blootstelling aan chemicaliën, trillingen en stoffigheid. Het is essentieel om een kabelrups te kiezen die geschikt is voor deze omstandigheden.

  2. Evalueer de bewegingsvereisten: Bepaal de bewegingsvrijheid die uw kabels en leidingen nodig hebben. Moeten ze in een rechte lijn bewegen of zijn er bochten, draaiingen of zijwaartse bewegingen nodig? Dit beïnvloedt de keuze van het type kabelrups, zoals een standaard kabelrups, een modulaire kabelrups of een speciaal ontworpen kabelrups.

  3. Bereken de belasting: Schat de totale belasting van uw kabels en leidingen. Dit omvat het gewicht van de kabels zelf, plus eventuele extra belastingen zoals hydraulische slangen. Zorg ervoor dat de gekozen kabelrups voldoende draagvermogen heeft om deze belastingen aan te kunnen.

  4. Duurzaamheid en levensduur: Overweeg de verwachte levensduur van uw toepassing en kies een kabelrups die bestand is tegen slijtage, buigen en andere vormen van mechanische belasting. Houd ook rekening met de onderhoudsbehoeften en de beschikbaarheid van reserveonderdelen.

  5. Veiligheid en normen: Controleer of de kabelrups voldoet aan de geldende veiligheidsnormen en voorschriften in uw branche. Dit is met name belangrijk als uw toepassing te maken heeft met gevaarlijke omgevingen, zoals de aanwezigheid van hoge temperaturen of brandgevaarlijke stoffen.

  6. Raadpleeg een expert: Als u twijfelt over de juiste keuze, is het altijd raadzaam om advies in te winnen bij een gespecialiseerde leverancier of fabrikant van kabelrupsen zoals Wisman Techniek. Wij kunnen u helpen bij het identificeren van de meest geschikte kabelrups voor uw specifieke omgeving en toepassing.

Kunnen jullie de kabelrups ook op locatie monteren?

Wisman Techniek staat bekend om zijn uitstekende service en expertise op het gebied van kabelrupsen. Ze gaan altijd een stap verder om aan de behoeften van hun klanten te voldoen. Zo bieden ze niet alleen hoogwaardige kabelrupsen, maar ook de mogelijkheid om deze op locatie te monteren.

Wilt u gebeld worden door onze specialisten?

Niet gevonden wat je zoekt? Onze specialisten helpen u graag verder.