MERKEN

Kwaliteit en duurzaamheid in elk merk.

Ontdek onze hoogwaardige partnerschappen en merken die de kern vormen van Wisman Techniek’s expertise en innovatie. Van vertrouwde industrieleiders tot opkomende trendsetters

Wisman Techniek

Duurzaam & Kwaliteit

Verken onze brede selectie van hoogwaardige partnerschappen en merken die de kern vormen van de expertise en innovatie bij Wisman Techniek. Van gerenommeerde marktleiders tot opkomende trendsetters.

Kabelschlepp

Kabelschlepp

Kabelrupsen, geschikte kabels voor kabelrupsen, geleiden en beschermingssystemen van ons merk Kabelschlepp. Kabelrupsen in kunststof en stalen uitvoeringen. Eenvoudige standaard basis uitvoeringen tot speciale “custom made” oplossingen of complete systemen.

Reiku

Reiku

Beschermslangen en kabelmanagement voor robots. Verschillende oplossingen voor alle industrieën. Wij streven naar de meest modulaire en effectieve manier om ervoor te zorgen dat uw robotonderdelen werken zonder uitval door kabelbeheer.

Detas Ultra

Detas Ultra

Kabel in-doorvoersystemen ontwikkeld in Italië, hoge kwaliteitsproducten zoals kabelin-doorvoersystemen, EMC klemmen, trekontlastingen en verdere toebehoren. Dé producten rondom de kabel.

Icotek

Icotek

Efficiënte Duitse kabeldoorvoersystemen van Icotek op de Nederlandse markt voor soepele kabelinstallatie. Geintroduceerd door Wisman Techniek. De specialist op het gebied van kabel in-doorvoer.

Wereldwijde Partnerships: Samen Sterker, Overal Ter Wereld

Onze wereldwijde partnerships versterken onze capaciteit om innovatieve oplossingen te leveren, waarbij we profiteren van diverse expertise en culturele perspectieven. Samen streven we naar grensverleggende prestaties, ongeacht de grenzen die ons scheiden.