WISMAN

Werken bij Wisman Techniek

Vacatures bij Wisman Techniek! Kom werken in ons groeiende en innovatieve team.

Op zoek naar een nieuwe #uitdaging?

Werken bij Wisman Techniek biedt een uitdagende en afwisselende werkomgeving, waarbij je betrokken bent bij het gehele proces, van ontwikkeling tot productie en levering. Daarnaast is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei binnen het bedrijf.

Montage Specialist

Werken op spectaculaire plekken, aan de mooiste projecten.

LEES DE VACATURE

Introductie

Ben jij een proactieve praktisch ingesteld techneut op zoek naar een afwisselende baan? Werken op verschillende spectaculaire locaties aan uiteenlopende projecten. Voel jij je thuis in kleine flexibele organisatie en vindt jij het leuk om in een veelzijdige je verder te ontplooien? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Organisatie

Sinds Wisman Techniek de Kabelschlepp kabelrups in de Benelux introduceerde is zij al meer dan 45 jaar specialist als leverancier van kabelbescherming en kabelgeleiding. In ons logistieke magazijn worden kabelrupsen op klantspecificatie samengebouwd en geassembleerd. Daarnaast garandeert de grote voorraad en onze efficiënte logistieke diensten ook de snelst mogelijke levertijden. Hierdoor hebben we een unieke positie op de markt. Werken in een prettige en informele werksfeer en je verder ontwikkelen in een stabiele markt. Meewerken in ons gezamenlijke succes. Naast onze telefonische helpdesk zijn onze technische adviseurs onderweg voor klantbezoeken voor vrijblijvend advies. Wij denken graag met onze relaties mee en zoeken samen met u de meest economische oplossing en kijken ook naar duurzaamheid en betrouwbaarheid van de toepassing. Als totaalleverancier ontwikkelen en bieden wij oplossingen voor specifieke problemen of leveren wij totaal oplossingen van de ontwikkeling tot de uitvoering. Wisman Techniek, al jaren een begrip in Nederland

Functie

Samen met je collega’s wordt je verantwoordelijk voor het installeren van onze kabelrups systemen bij onze klanten. De werklocaties zijn uiteenlopend en soms spectaculair waarbij je soms geen last moet hebben van hoogtevrees.

Dit betekent dat jij aan de slag gaat met:

– Het installeren van onze kabelrups systemen bij onze klanten op locatie.

– Samenbouwen van systemen in ons magazijn in Ruurlo. – Uitvoeren van preventieve controles op locatie.

– Uitvoeren van reparaties in geval van calamiteiten.

Het dynamische team waar je in terecht komt is een sociale club met collega’s die veel waarde hechten aan werken in teamverband.

Functie eisen

• Je beschikt over VMBO/MBO werk- en denkniveau en affiniteit met techniek.

• Je beschikt over brede interesse in de technische richting

• Je ben zelfstandig en creatief.

• Je bent in bezit van rijbewijs B.

Voor deze functie hebben we ook de mogelijkheid voor Leren en Werken (BBL opleiding) Wij zoeken een collega met een klantgerichte, en flexibele instelling. Je denkt in oplossingen en komt met ideeën om vanuit Wisman niet alleen een product, maar ook een dienstverlening aan te bieden.

Sollicitatie

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Neem dan het initiatief en solliciteer vandaag nog door je CV te sturen naar g.ernst@wisman-techniek.nl. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Grego Ernst, via telefoonnummer 088-0023500.