DES CLEAN kabeldoorvoersysteem

Nieuwe Producten: DES CLEAN SERIES tot IP 68

7 juli 2023

Nieuwe Producten: DES CLEAN SERIES tot IP 68

Ontworpen om aan de hoogste hygiënenormen te voldoen, zijn deze wartels geschikt voor kabels met én zonder connectoren, en kunnen ze moeiteloos worden afgewassen. Het speciale barstvrije ontwerp maakt het reinigingsproces niet alleen effectiever, maar ook veiliger. Bovendien zijn ze vervaardigd met FDA-gecertificeerd materiaal, waardoor ze perfect zijn voor gebruik in veeleisende omgevingen.

De DES CLEAN SERIES omvat enkele opmerkelijke producten: DES24CLEAN kabelinvoerframe: geschikt voor kabels met en zonder connectoren, met een indrukwekkende IP66-beschermingsgraad. DESPDMM50CLEAN kabelinvoermodule: ontworpen voor 8 kabels zonder connectoren en met een indrukwekkende IP68-beschermingsgraad.

En dat is nog niet alles! De CLEAN ‘Hygienic Design’-serie wordt verder aangevuld met de SPP R, SPP 2/4 en SPP G CLEAN. Deze producten belichamen niet alleen innovatie, maar ook de hoogste normen op het gebied van hygiëne.

Als u op zoek bent naar betrouwbare, hygiënische oplossingen voor uw technische behoeften, dan is de DES CLEAN SERIES van Wisman Techniek de perfecte keuze!

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en ontdek hoe deze innovatieve producten uw technologische processen naar een hoger niveau kunnen tillen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om uw specifieke behoeften te bespreken.

Tieme Ernst

Mijn naam is Tieme Ernst, als algemeen manager van Wisman Techniek ben ik altijd bezig met het verbeteren van onze producten en diensten. Leuk dat je de tijd hebt genomen om te lezen over onze nieuwste ontwikkelingen!

Gerelateerde posts

Tsubaki Kabelschlepp Training: Experts in de Maak

Tsubaki Kabelschlepp Training: Experts in de Maak

Onze Tsubaki Kabelschlepp Training: Experts in de Maak Bij Wisman Techniek houden we van leren en groeien, en onze collega's Olaf Otten, Bas Egberink en Tieme Ernst hebben dat onlangs bewezen. Ze hebben een toffe driedaagse training gevolgd bij Tsubaki Kabelschlepp...

Duurzaam Ondernemen: Een groenere toekomst

Duurzaam Ondernemen: Een groenere toekomst

Duurzaam ondernemen met Wisman Techniek Wisman Techniek zijn wij toegewijd aan duurzaam ondernemen en nemen verschillende maatregelen om onze impact op het milieu te verminderen. Hier zijn enkele van de belangrijkste manieren waarop we duurzaamheid integreren in onze...