Duurzaam Ondernemen: Een groenere toekomst

29 juni 2023

Duurzaam ondernemen met Wisman Techniek

Wisman Techniek zijn wij toegewijd aan duurzaam ondernemen en nemen verschillende maatregelen om onze impact op het milieu te verminderen. Hier zijn enkele van de belangrijkste manieren waarop we duurzaamheid integreren in onze bedrijfspraktijken:

Energie-efficiëntie: We streven naar energie-efficiëntie in al onze bedrijfsprocessen. We hebben geïnvesteerd in geavanceerde technologieën en energiezuinige systemen om ons energieverbruik te verminderen. Bovendien hebben we zonnepanelen op ons bedrijfspand geïnstalleerd, waardoor we gebruik kunnen maken van schone en hernieuwbare energie.

Circulaire benadering: We promoten een circulaire economie door recyclingprogramma’s te implementeren voor materialen zoals metaal en kunststof. We streven ernaar om afval te verminderen en waardevolle materialen opnieuw te gebruiken. Daarnaast moedigen we onze klanten aan om verouderde producten terug te brengen, zodat we ze op de juiste manier kunnen recyclen.

Verantwoorde inkoop: We streven ernaar om verantwoord in te kopen en werken samen met leveranciers die dezelfde waarden delen op het gebied van duurzaamheid. We letten op de milieuvriendelijkheid van de producten die we kopen en geven de voorkeur aan leveranciers die zich inzetten voor duurzaamheid en ethisch verantwoord ondernemen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen: Naast onze focus op milieuduurzaamheid, zijn we ook toegewijd aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. We ondersteunen lokale gemeenschappen door middel van donaties aan goede doelen en betrokkenheid bij maatschappelijke initiatieven. We moedigen ook onze medewerkers aan om vrijwilligerswerk te doen en bij te dragen aan de samenleving.

Bij Wisman Techniek geloven we dat duurzaam ondernemen een voortdurend proces is van verbetering en innovatie. We blijven ons inzetten om onze impact op het milieu te verminderen en een positieve bijdrage te leveren aan een duurzamere toekomst voor ons allemaal.

Tieme Ernst

Mijn naam is Tieme Ernst, als algemeen manager van Wisman Techniek ben ik altijd bezig met het verbeteren van onze producten en diensten. Leuk dat je de tijd hebt genomen om te lezen over onze nieuwste ontwikkelingen!

Gerelateerde posts

Tsubaki Kabelschlepp Training: Experts in de Maak

Tsubaki Kabelschlepp Training: Experts in de Maak

Onze Tsubaki Kabelschlepp Training: Experts in de Maak Bij Wisman Techniek houden we van leren en groeien, en onze collega's Olaf Otten, Bas Egberink en Tieme Ernst hebben dat onlangs bewezen. Ze hebben een toffe driedaagse training gevolgd bij Tsubaki Kabelschlepp...

Nieuwe Producten: DES CLEAN SERIES tot IP 68

Nieuwe Producten: DES CLEAN SERIES tot IP 68

Nieuwe Producten: DES CLEAN SERIES tot IP 68 Ontworpen om aan de hoogste hygiënenormen te voldoen, zijn deze wartels geschikt voor kabels met én zonder connectoren, en kunnen ze moeiteloos worden afgewassen. Het speciale barstvrije ontwerp maakt het reinigingsproces...