Wisman Techniek viert 45 jaar van innovatie en excellentie

31 mei 2023

45 jaar Wisman Techniek en Kabelschlepp

Sinds onze oprichting in 1976 hebben we ons toegelegd op het bieden van hoogwaardige technische oplossingen aan onze gewaardeerde klanten. Wat begon als een bescheiden onderneming is uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de technische sector, met een sterke reputatie op het gebied van kwaliteit, betrouwbaarheid en klantenservice. Gedurende deze 45 jaar hebben we ons voortdurend aangepast aan de veranderende behoeften van de markt en hebben we de nieuwste technologieën geïntegreerd in onze producten en diensten. Ons getalenteerde team van ingenieurs en technici heeft altijd gestreefd naar excellentie en heeft grenzen verlegd om innovatieve oplossingen te bieden die aan de eisen van onze klanten voldoen.

Samen met Tsubaki Kabelschlepp hebben we innovatieve oplossingen ontwikkeld en de normen verlegd in de wereld van kabelrupsen en geleidingssystemen. Een partnerschap dat succes heeft gebracht en blijft streven naar technologische vooruitgang. Wisman Techniek is de oudste dealer wereldwijd van de kabelrupsen van Kabelschelpp. Naast dat we kabelrupsen verkopen hebben we onze catalogus uitgebreid met kabel beschermslangen van ons merk Reiku en kabel in-doorvoersystemen van ons merk Detas Ultra.

Bij Wisman Techniek zijn we vastbesloten om onze missie voort te zetten om baanbrekende oplossingen te bieden die de wereld van technologie transformeren. We blijven investeren in onderzoek en ontwikkeling om voorop te blijven lopen in een snel evoluerende industrie. Met onze toewijding aan kwaliteit, klanttevredenheid en duurzaamheid kijken we uit naar de komende jaren vol uitdagingen en kansen.

Tieme Ernst

Mijn naam is Tieme Ernst, als algemeen manager van Wisman Techniek ben ik altijd bezig met het verbeteren van onze producten en diensten. Leuk dat je de tijd hebt genomen om te lezen over onze nieuwste ontwikkelingen!

Gerelateerde posts

Tsubaki Kabelschlepp Training: Experts in de Maak

Tsubaki Kabelschlepp Training: Experts in de Maak

Onze Tsubaki Kabelschlepp Training: Experts in de Maak Bij Wisman Techniek houden we van leren en groeien, en onze collega's Olaf Otten, Bas Egberink en Tieme Ernst hebben dat onlangs bewezen. Ze hebben een toffe driedaagse training gevolgd bij Tsubaki Kabelschlepp...

Nieuwe Producten: DES CLEAN SERIES tot IP 68

Nieuwe Producten: DES CLEAN SERIES tot IP 68

Nieuwe Producten: DES CLEAN SERIES tot IP 68 Ontworpen om aan de hoogste hygiënenormen te voldoen, zijn deze wartels geschikt voor kabels met én zonder connectoren, en kunnen ze moeiteloos worden afgewassen. Het speciale barstvrije ontwerp maakt het reinigingsproces...