Kabelrupsen op containerkranen vervangen

26 juni 2023

Wisman Techniek vervangt kabelrupsen op containerkranen

Onlangs heeft ons team van technische specialisten weer nieuwe kabelrupsen gemonteerd op containerkranen in de haven van Rotterdam. In ruim 2 werkdagen heeft ons team 70 meter kabelrups vervangen op een hoogte van 60 meter. Vanwege de unieke constructie is de verwachte levensduur de TKHD series 2 keer zo lang als die van reguliere kabelrupsen.

De voordelen van de TKHD serie zijn:

Verbeterde prestaties: Onze kabelrups type TKHD is ontworpen om maximale betrouwbaarheid en prestaties te bieden. Ze verminderen slijtage en wrijving, wat resulteert in een soepelere beweging van de kabels en een verhoogde efficiëntie van de containerkraan.

Duurzaamheid en levensduur: Met hoogwaardige materialen en een robuust ontwerp zijn onze kabelrupsen bestand tegen de zwaarste omstandigheden. Dit verlengt de levensduur van de kabelrups en minimaliseert de stilstandtijd van de kraan voor onderhoud.

Veiligheid: Veiligheid staat bij ons voorop, en daarom voldoet de TKHD aan de strengste normen en voorschriften. Ze zijn ontworpen om de kabels te beschermen tegen externe invloeden, zoals vuil, stof en andere verontreinigingen, waardoor de betrouwbaarheid van de containerkraan wordt gewaarborgd.

Kostenbesparend: Door te investeren in onze kabelrups profiteren bedrijven van verminderde onderhoudskosten en vermijden ze ongeplande stilstand van de containerkraan. Dit vertaalt zich in een aanzienlijke kostenbesparing op de lange termijn.

Wilt u uw containerkranen naar een hoger niveau tillen? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Ons team van experts staat klaar om uw vragen te beantwoorden en op maat gemaakte oplossingen voor uw specifieke behoeften te bieden.

E: verkoop@wisman-techniek.nl

T: 088 002 3500

Of vraag Hier direct een offerte aan

Tieme Ernst

Mijn naam is Tieme Ernst, als algemeen manager van Wisman Techniek ben ik altijd bezig met het verbeteren van onze producten en diensten. Leuk dat je de tijd hebt genomen om te lezen over onze nieuwste ontwikkelingen!

Gerelateerde posts

Tsubaki Kabelschlepp Training: Experts in de Maak

Tsubaki Kabelschlepp Training: Experts in de Maak

Onze Tsubaki Kabelschlepp Training: Experts in de Maak Bij Wisman Techniek houden we van leren en groeien, en onze collega's Olaf Otten, Bas Egberink en Tieme Ernst hebben dat onlangs bewezen. Ze hebben een toffe driedaagse training gevolgd bij Tsubaki Kabelschlepp...

Nieuwe Producten: DES CLEAN SERIES tot IP 68

Nieuwe Producten: DES CLEAN SERIES tot IP 68

Nieuwe Producten: DES CLEAN SERIES tot IP 68 Ontworpen om aan de hoogste hygiënenormen te voldoen, zijn deze wartels geschikt voor kabels met én zonder connectoren, en kunnen ze moeiteloos worden afgewassen. Het speciale barstvrije ontwerp maakt het reinigingsproces...